Tyč na magnet fishing od Magnetar

Pravděpodobně jste již viděli používat sběratele tyč s magnetem. Tak můžete hledat hluboko v bahně a najít staré předměty.
Známí Youtubeři: Watchdutchmd a WW2MagnetHunters ho používají. Můžete tak při tom jít do vody nebo stát na břehu.

Jak vyrobit tyč s magnetem?

Můžete si ho vyrobit tak, že vezmete tyč a připevníte k němu magnet. Nicméně v praxi je to mnohem těžší, než se zdá. To proto, že na tyč bude vyvíjen velký tlak. Pokud nesestavíte Váš magnet správně, tyč se může zlomit. Máme pro to dobré řešení, adaptivní kus pro Gardena tyče. Tento univerzální adaptační díl pro Gardena tyče  zakoupíte v obchodech se stavebninami.

Gardena adaptér pro magnetické rybaření.

Gardena adaptér se bezproblémově připojí k tyči a je vyroben z masivní nerezové oceli. Díky tomu se během rybolovu nezlomí. Jediné, co musíte zkontrolovat, je, jaký závit mate ve svém magnetu. Prohlédněte si naši nabídku adaptérů: M6, M8 a M10.

Výhody a nevýhody použití tyče pro magnetický rybolov

Výhody: S jeho pomocí se můžete dostat hlouběji do bahna. To znamená, že máte větší šanci najít staré předměty. Také okamžitě ucítíte, pokud něco chytíte, takže se nestane, že ho vytáhnete a zjistíte, že jste nic nechytili. Váš magnet bude také pevněji držet, protože ho budete moci protlačit vrstvou rzi.

Nevýhody: Jste limitováni jen na nějaká místa, protože občas je voda příliš hluboká pro rybářskou tyč Magnetar. Můžete vkročit do vody, ale je možné, že tam bude příliš mnoho bahna, které Vám to znepříjemní. Také Váš dosah je mnohem kratší. Kdykoli vkročíte do vody, namočíte se a možná budete trochu zapáchat. Je také nezodpovědné to dělat v zimě.

Který magnet?

Doporučujeme magnety Hardcore nebo Terror. Tyto magnety se k tomu dokonale hodí. Všichni známí Youtubeři je používají a výsledky nelžou! Neměli byste se o to pokoušet s magnetem s větším průměrem. Tyto magnety se těžce tlačí do bláta a pod bahnem se nasává podtlak.