Nejlepší magnet fishing uzel

Dobrý uzel je velmi důležitý, pokud Váš magnet nechcete ztratit. Pro dobrý uzel je také důležité, že čím více za uzel zatáhnete, tím lépe se uzel utáhne. Toto jsou ty nejlepší druhy uzlů pro magnet fishing! Známe spoustu případů, kdy je magnet uvázán běžným uzlem. Pokud na něj vyvinete příliš velkou sílu, uzel povolí a je velká šance, že o magnet přijdete.

Zajímá Vás, jaké uzly jsou nejlepší pro magnetické rybaření? A ptáte se sami sebe: „Jak uváži nejlepší uzel?“. Pak je tato stránka pro Vás tou pravou! V tomto videu Vám Reinout ukáže, jak uvázat ten nejlepší uzel pro Váš magnet!

 

Silné lano pro lov s magnetem

Hledáte silné lano se kterým můžete utáhnout velký předmět? Níže Vám vysvětlíme, které lano se hodí k jakému magnetu. Můžete se také podívat na naši nabídku s lany!

Lano na magnetický rybolov 6 mm:  Šesti milimetrové lano je tenká, ale skutečně silná varianta, s tažnou silou až 750 kg. Při silném tahu řeže více než silnější lana.

Lano na magnetický rybolov 8 mm: Toto lano může být použito pro všechny magnety, a je tudíž naší nejlepší volbou.  Jedná se o dobře spletené lano s tažnou silou až 1500 kg. Díky jeho tloušťce sedí dobře v ruce a snadno se hází. Toto lano doporučujeme pro magnety od 250 kg a výše.

Lano na magnetický rybolov 10 mm: Pokud chcete bezpečné, velmi silné a snadné házecí lano, měli byste si vybrat 10 mm lano. Toto lano je vhodné pro těžší magnety z našeho katalogu. S každým lanem přijde také karabina.

Pozor!

Je velmi důležité, abyste při magnet fishingu použili pevné lano. To zabrání prasknutí a ztrátě magnetu. Také chcete hladké lano, které při házení nepřipomíná brusný papír. Často se stává, že zakoupený magnet přijde také s lanem, ale to může být k ničemu! Tak to není s našimi lany, protože ty jsou dvojitě pletená a velmi pevná. Všechna naše lana jsou vyráběna v Německu, kde je kvalita na prvním místě. Chcete ještě lepší zážitek při vhazování lana? Podívejte se na naše speciální rukavice pro magnetické rybaření!