5 tipů pro magnet fishing

  1. Vyhledejte si dobré místo.

Chtěli byste vylovit něco starého? Hledejte vody, které již nějakou dobu existují. Můžete je najít pomocí (starých) map nebo díky silným, starým stromům podél vody. Chcete najít něco kradeného? Přemýšlejte jako zločinec. Hledejte také mosty a mola. Jednoduše se podívejte kamkoli, kde mají lidé možnost něco ztratit či upustit do vody.

Nezapomeňte si prohlédnout náš manuál: Jak na magnet fishing 

2.Buďte opatrní.

Nikdy si neberte neznámé předměty. Pokud pomocí magnet fishingu najdete zbraň, měli byste Váš nález nahlásit místní policii. Může to být důkaz, důležitý pro vyřešení trestného činu.

Buďte také opatrní se silnými magnety. Silné magnety mají velkou přitažlivou sílu. Špatná manipulace může způsobit zaseknutí prstů nebo kůže mezi magnety. To může vést k modřinám či pohmožděninám. Silné, velké magnety mohou vést až ke zlomeninám. Při manipulaci s většími rybářskými magnety noste ochranné rukavice. Nikdy nepoužívejte více než jeden magnet najednou. Vždy udržujte magnety ve vzdálenosti alespoň 1,5 metrů.

A nezapomeňte si prohlédnout naše oboustranné rybářské magnety.

  1. Udržujte čistotu.

Magnet fishing je udržitelný koníček. Čištění vod vnímáme jako povinnost při magnet fishingu. Dbejte na to, abyste u vody nic nezanechávali. Tak bude toto hobby zábavné pro všechny.

  1. Skladujte správně své vybavení.

Jednoduše svou výbavu po použití omyjte a po uschnutí ji vraťte zpět do pouzdra. Pokud pouzdro na magnet a lano nemáte, doporučujeme použít to, ve kterém jste magnet obdrželi, s pěnou nebo ručníkem kolem suchého magnetu.

  1. Mějte trpělivost a bavte se.

Jako se všemi koníčky tohoto typu, budete potřebovat trochu štěstí, aby jste našli něco výjimečného. Většina nalezených věcí pravděpodobně skončí v koši, najdete ale také věci, které můžete opravit a  znovu použít. V mnoha zemích dostanete za železný šrot peníze. To je dobrý způsob, jak vydělat zpět peníze, které jste dali za magnet. Našli jste něco výjimečného? Buďte na to hrdí a podělte se o to s ostatními. 

Extra tip

Vždy kupujte magnety, které jsou pro Vás vhodné. Chcete magnet s velkým magnetickým polem? Podívejte se na 360 magnety. Hledáte magnet pro děti? Nekupujte příliš silné magnety, ale ty speciálně vyrobené pro děti. Investujte také do kvalitního vybavení na magnet fishing, protože nechcete přijít o magnet kvůli nekvalitnímu lanu. Nejvýhodnější nabídku získáte s našimi sadami pro magnetický rybolov.

Hledáte nejlepší lano pro magnet fishing nebo hák na magnet fishing? Vše naleznete u nás.