Tažná síla rybářských magnetů, na co si dát pozor?

Tažná síla rybářského magnetu
Koupili jste si někdy magnet s extrémní tažnou silou? A nemohli jste ani vytáhnout kolo z vody? Tak jste se stali vlastníkem FALEŠNÉHO magnetu! V dnešní době můžete najít magnet s tažnou silou až do 1500 kilogramů; to je hloupost! Naučíme Vás, na co si musíte dát pozor při koupi magnetu. Pojďme začít s tím, jak je možné, že některé levné magnety mají tak velkou tažnou sílu.

Jak mohou magnety předstírat tažnou sílu?

Teď přichází na řadu trik, odkud taková velká tažná síla pochází (a proč naše celoplošné magnety nemají takovou sílu a proč to není důležité)? Tažná síla magnetu se testuje tím, že magnet položíte na kovový plát o tloušťce 2cm. Magnet by měl být schopný překrýt průměr tohoto plátu. Zde přichází trik podvodných magnetů: s rostoucím průměrem magnetu se zvýší i tažná síla. Velké množství prodejců použije velký průměr magnetu s malým vnitřním magnetem. Díky přidanému okraji okolo magnetu, magnet (který sám o sobě unese 50kg), může být zvednut na 250kg. Magnet je díky tomu plošší. Ale chytnete díky tomu více předmětů? Rozhodně ne, protože při magnet fishingu magnet takovou sílu ve skutečnosti neutáhne.

Jak funguje Magnetar?

Dovolte, abychom Vám vysvětlili rozdíl mezi magnety od Magnetaru a magnety od jiných prodejců s velkou tažnou silou. Magnetar používá u svých celoplošných magnetů (typu Classic, Bulldog a Allround 360°) silné vnitřní magnety tvořené z nejlepšího magnetického materiálu: neodimia. Srovnejte to s nákupem pytlíků s čipsy. Chcete pytlík plný čipsů, nebo z poloviny plný vzduchu? To je to co myslíme. ČISTÉ, SILNÉ magnety vyrobené z toho nejlepšího materiálu.

Na co si dát pozor? Nenechte se „nachytat“!

Tažná síla je nejdůležitější vlastnost při koupi magnetu. Jiní online prodejci Vás nechají si myslet, že ohromná tažná síla je velmi důležitá, ale nenechte se zmást! Míra úlovku je mnohem důležitější! Nebo raději požíváte magnet s velkou tažnou silou, ale s menší šancí, že se Vám podaří něco chytit? Pravděpodobně ne! Můžete zvýšit svou míru úlovku vytvořením větší vzdálenostní přitažlivosti. To znamená, že magnet může utáhnout více z větší vzdálenosti. Toto se nestane s menším vnitřním magnetem s velkou tažnou silou a silným pouzdrem.

Magnetar testuje tažnou sílu a vzdálenostní přitažlivost svých magnetů za pomoci nejlepšího měřícího zařízení. Tak si můžete být jistí vysokou kvalitou vaší objednávky od Magnetaru. Ve videu níže Vám Reinout z Magnetaru vysvětlí, proč jsou magnety od Magnetru tak silné. Také Vám vysvětlí rozdíl mezi klasickými magnetickými držáky a celoplošnými magnety z exkluzivního sortimentu.

 

 

Magnety od Magnetaru mají rozsah mezi 10-30kg. To znamená, že zakoupené magnety mohou mít tažnou sílu až o 30kg větší než jaká je uvedena.
Závěrem vám  Magnetar  doporučuje vysoce kvalitní magnety!